Tractorbestuurder moet vernielde fiets betalen

dinsdag 10 december 2013

Adorp - De man die zondagmiddag 24 november op de Wierumerschouwsterweg in Adorp met zijn tractor een fiets vernielde is door de politie verhoord en heeft de schade betaald.

Een 58-jarige vrouw liet op de bewuste zondag haar hond uit. Zehad haar fiets aan de hand. Een tractorbestuurder reed op de vrouw af. Ze schroken liet haar fiets vallen. De tractor reed hierna enkele keren over de fietsheen. De bestuurder van de tractor stapte uit, smeet de vernielde fiets in desloot en reed weer weg.

De vrouw deed aangifte en de politie stelde een onderzoek in.Afgelopen maandag is een 53-jarige inwoner van de gemeente Winsum als verdachtegehoord. De man bekende de vernieling. Hij verklaarde echter dat het niet zijnbedoeling was de vrouw iets aan te doen. Aanleiding voor zijn uitbarsting wasirritatie over de loslopende hond van de vrouw, waar hij haar ook al eerder ophad aangesproken.

De politie maakte proces-verbaal op. De verdachte heeft devernielde fiets inmiddels vergoed.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn