Aanhouding huiselijk geweld met dodelijke afloop

maandag 22 juli 2013

Groningen - Een 44-jarige man is zondag aangehouden in verband met huiselijk geweld.

De politie kreeg de avond ervoor een melding dat er in eenwoning aan de Opaalstraat een reanimatie gaande was. Een van de bewoners, een20-jarige vrouw, zou van de trapgevallen zijn en vanaf dat moment buitenbewustzijn geraakt.Personeel van politie en ambulance kwamen bij dewoningenzettende reanimatie voort. De vrouw is daarna overgebracht naar het UMCG en isdaar opgenomen op de intensive care.

Vermoeden huiselijk geweld

Agenten die in de woning waren, troffen in de woning verdachteomstandigheden aan die op mogelijkgeweld wezen en niet op een ongelukkige valvan de trap. In de woning is forensisch onderzoek verricht. Op basis van dezefeiten is daarop de man, de stiefvader van het slachtoffer, aangehouden. Hij isingesloten voor een nader onderzoek.

Onderzoek

Het slachtoffer overleed zondagavond aan haar verwondingen. Er wordtnader onderzoek gedaan, waaronder sectie op het lichaam van het slachtoffer. Deverdachte wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn