Politie zoekt getuigen in zaak ‘Van Starkenborgh’

donderdag 15 oktober 2015

Groningen - De politie is in het onderzoek naar de dinsdagavond in het Van Starkenborghkanaal in Groningen gereden auto op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk over informatie beschikken.

Dinsdag reed aan het eind van de avond vanaf de Iepenlaan een auto het water in van het Van Starkenborghkanaal. Rond half twaalf werd bij een woning aan het eind van de Paddepoelsterweg, honderden meters verderop, door een van de inzittenden van de auto, een 37-jarige man uit Groningen, om hulp gevraagd. Nadat de man naar het ziekenhuis was gebracht werd geruime tijd later door een vrouw op de deur van dezelfde woning gebonsd. De 20-jarige uit Leeuwarden afkomstige vrouw wist nog duidelijk te maken dat ze in een auto had gezeten die in het water was geraakt. De 20-jarige bleek onder meer ernstig te zijn onderkoeld en werd eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is nog steeds kritiek. De 37-jarige man heeft tot nu toe niet duidelijk kunnen maken wat er die avond is gebeurd.

 Uit het onderzoek is gebleken dat de man en de vrouw zeer waarschijnlijk dinsdagavondavond 13 oktober tussen tien en elf uur vanaf de Elzenlaan in een grijze Citroen Xsara zijn weggereden. De politie is op zoek naar mensen die de auto op de route naar de Iepenlaan hebben gezien of de man en/of de vrouw tussen de Iepenlaan en de Paddepoelsterweg hebben zien lopen. Er kan contact worden gelegd met de politie via 0900-8844 of via het contactformulier.

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn