Tractor rijdt op vrouw in; getuigen gezocht

dinsdag 26 november 2013

Adorp - De politie is op zoek naar voorbijgangers die zondagmiddag op de Wierumerschouwsterweg in Adorp hebben gezien hoe een tractorbestuurder op een vrouw probeerde in te rijden.

De 58-jarige vrouw liet omstreeks kwart voor twee haar hond uiten liep met haar fiets aan de hand over de weg toen ze van achterop een tractorhoorde aankomen. Toen ze aan de kant ging stuurde de bestuurder ook in haarrichting. De vrouw kon nog net wegspringen maar haar fiets sneuvelde onder detractorbanden. De man op de trekker stopte even verderop en reed volgens devrouw opnieuwover haar fiets.

De bestuurder stapte daarna uit, smeet de vernielde fiets in desloot, bedreigde de vrouw waarna hij wegreed. De reden van de actie van de manis nog onbekend maar zou te maken kunnen hebben met een eerder conflictje met devrouw.

De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naartwee vrouwen die langs fietsten in de richting van Hekkum en alles moeten hebbengezien. Getuigen of mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politievia 0900-8844 (politiebureau Zuidhorn).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn