Politie toont compositietekening

vrijdag 17 juli 2009

De politie toont een compositietekening van de man die verdacht wordt van het mishandelen en aanranden van een 18-jarige vrouw. Mensen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte worden verzocht contact op te nemen met de Groningse politie.
Wat is er gebeurd? De vrouw werd zondagmorgen 12 juli, waarschijnlijk tussen kwart voor en kwart over vijf, van haar fiets gesleurd en mishandeld. Ze werd vervolgens aangerand. Ze liep verwondingen op aan haar gezicht. Het incident gebeurde op de Goudlaan in de Groninger wijk Vinkhuizen ter hoogte van het tunneltje onder de Friesestraatweg. De vrouw wist te ontkomen en werd later in een tuin achter een woning gevonden. Ze is met diverse verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Compositietekening aanranding Goudlaan Signalement Het gaat om een man van circa 1.80 m. a 1.85 m., hij is tussen 40 en 45 jaar oud, hij had licht kort haar en lichte kleur ogen. Hij heeft een grof lijf en was slecht geschoren. Hij droeg een rode jas, een spijkerbroek en een soort kistjes. Getuigen De politie doet onderzoek en verzoekt mensen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte contact op te nemen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Ook mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben worden verzocht contact te zoeken met de politie.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn