Politie deelt flyers uit in onderzoek overval pizzakoerier

maandag 2 november 2015

Groningen - De politie onderzoekt een overval op een pizzakoerier en roept de hulp van het publiek in. Zij deelt daarom maandagmiddag flyers uit in de wijk Paddepoel met informatie over de overval.

Op dinsdagavond 4 augustus jl. werd in de Spirealaan in Groningen een 18-jarige pizzakoerier van Domino’s Pizza overvallen. Dit gebeurde tussen 19:25 en 19:40 uur. Hij moest zijn scooter, portemonnee en gsm afgeven. Korte tijd later werd de gestolen scooter gevonden in de Meteoorstraat. Spullen die waren buitgemaakt bij de overval werden teruggevonden in de Aldebaranstraat.

De overvaller is een man met een licht getinte huidskleur. Hij wordt 30 a 40 jaar geschat en is ongeveer 1,75 meter groot. Hij heeft een tatoeage in zijn hals. Hij droeg tijdens de overval een beigekleurige jas en hij sprak Nederlands zonder accent.

De politie is sindsdien bezig met het onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij heeft een aantal specifieke vragen. Heeft u informatie over:

Bel dan met de politie in Groningen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u via het contactformulier informatie met ons delen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn