Man aangehouden in onderzoek hennepteelt

dinsdag 21 juli 2015

Groningen - De politie heeft dinsdagochtend een 45-jarige man uit Ten Boer aangehouden op verdenking van handel in hennep.

De aanhouding is een vervolgactie van eenhennepactieop 9 juni jl. Dinsdagochtend is er een doorzoeking geweest in een woning inGieten. Daar troffen de agenten de vrouw van de man aan. De man was op datmoment niet meer in de woning aanwezig. Surveillerende agenten troffen hem inzijn auto aan op de Friesestraatweg waar hij is aangehouden. Zijn auto is inbeslag genomen.

Bij de doorzoeking van het bedrijfspand van de verdachte aan deRouaanstraat in Groningen trof de politie een hennepkwekerij aan. Er was kortgeleden geoogst. Er was ruimte voor meer dan 1000 planten. Zowel in de woningals in het bedrijfspand zijn sierraden, administratie en geld in beslag genomen.De hennepkwekerij wordt ontmanteld. De verdachte is ingesloten voor verhoor. Eris onder andere sporenonderzoek gedaan door de Forensische Opsporing. Hetonderzoek gaat verder. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn