Burgernet ingezet bij vermissing 15-jarige Tim Walsen

woensdag 2 maart 2011

Dinsdagavond is Burgernet ingezet na een melding van een vermissing. Aan het eind van de middag kwam een melding binnen dat de 15-jarige Tim Walsen vermist was. Hij had dinsdagochtend zijn ouderlijk huis in de Groningse wijk De Held verlaten om naar school te gaan.
In de middag werd duidelijk dat Tim niet op school is verschenen. Hij heeft zijn huis verlaten op een groene Batavus fiets met groene fietstassen. Vermoedelijk is hij dinsdagmiddag nog in Leek geweest. Het is dus goed mogelijk dat hij elders in de provincie of in naastgelegen provincies verblijft. Signalement Tim is een blanke jongen met een normaal postuur en ongeveer 1.70 m. lang. Hij heeft rood haar, blauwe ogen en sproeten in het gezicht. Bij zijn vertrek droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek, een zwarte jas en witte Nike gympen. Tim Walsen Tips Mensen die meer weten over de verblijfplaats van Tim Walsen, worden verzocht contact op te nemen met de Regiopolitie Groningen. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief). Burgernetactie Bij de burgernetactie zijn 6191 abonnees geselecteerd en daarvan zijn er 2898 bereikt. Er zijn 7 reacties binnen gekomen, maar die hebben niet geleid tot de verblijfplaats van Tim. Om Burgernetacties zo succesvol mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat een groot deel van de bevolking is aangesloten. U kunt zich voor burgernet aanmelden via www.burgernet.nl. Door burgernet vergoot de politie de kans om verdachten aan te houden of belangrijke informatie over een incident te krijgen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidhorn | 112 alarmeringen Zuidhorn | Goedkoop Tanken in Zuidhorn | Supermarkten in Zuidhorn | Weerbericht Zuidhorn